Начало

Новини

Френски инвазивен кардиолог гостува на обучителен семинар в "Пирогов"


Дата: 2012-09-28 12:20 

Специален гост на семинара ще бъде френският инвазивен кардиолог проф. Ив Ловард, който работи в една от най-големите частни кардиологични клиники в Париж - Dr Institut Hospitalier Jacques Cartier Massy, както и в Institut Cardiovasculaire Paris-Sud от 1992 г. От българска страна лектор ще бъде д-р Валери Гелев, завеждащ Отдление по инвазивна кардиология в спешната болница.

В рамките на посещението си в България и на обучителния семинар, проф. Ловард ще демонстрира метода на лечение на запушвания, използвайки достъп през ръката. Общо 6 пациенти, които се намират в Клиниката по инвазивна кардиология в Пирогов, ще имат възможност да получат безплатно лечение от изтъкнатия френски кардиолог и екипа на инвазивната кардиология в Пирогов.

Това е поредният семинар, който се организира от отделението по инвазивната кардиология на лечебното заведение. В рамките на 2011-2012 година бяха проведени над 10 практически срещи с участието на международни специалисти в областта на кардиологията.

По повод Международния ден на сърцето в кардиологичния кабинет на Пирогов ще се правят безплатни прегледи. Всички пациенти могат да се възползват от безплатна консултация с кардиолог в 128 кабинет на 28 и 29 септември от 08:00 до 14:00 часа, допълват от института.

Автор: БАЗП  Източник: zdrave.net

КоментариВидео: БАЗП права на пациента

Анкета

Прави ли ви лекуващия лекар антибиограма преди да ви изпише антибиотик?

Да
Не


Общо гласове: 5193

Партньори